Broker de credite si servicii financiare

Cel mai dinamic broker din Oradea pentru credite de nevoi personale, credite imobiliare, credite ipotecare, credite de refinantare, carduri de credit, etc. Va scutim de bataia de cap si aglomeratia de la ghiseele bancilor, alegand solutia optima pentru dvs. Singura deplasare la banca va fi pentru a va ridica banii.

Friday, August 24, 2007

"Clientul nostru, stapanul nostru!"

Cata lume considera real acest proverb? Sau, reformulata intrebarea, cati functionari il considera real?!

Creditele sunt la ordinea zilei. Oamenii iau credite pentru diverse scopuri: pentru produse (de uz casnic si, nu numai), pentru concedii, pentru masini, pentru o casa, sa-si porneasca o afacere, etc. Lista poate continua...

As merge mai departe cu intrebarea: pana unde este dispusa sa mearga o persoana ca sa obtina un credit? Sau, cate accepta un client din partea functionarilor, pana la contractarea unui credit?! Citeam pe un site (mai bine zis, un portal de discutii cu privire la probleme intalnite in banci cand se opteaza pentru un credit) postarile clientilor. Se facea un sondaj care avea ca tema urmatoarea intrebare: "In care banca este tratat clientul cel mai prost?" Intrebare cu dublu inteles. O parte vor alege varianta care nu jigneste clientul, ceilalti vor observa ca intrebarea e cu adresa directa catre client, avand in vedere ca este tot o banca cea care a lansat site-ul.

No comments: