Broker de credite si servicii financiare

Cel mai dinamic broker din Oradea pentru credite de nevoi personale, credite imobiliare, credite ipotecare, credite de refinantare, carduri de credit, etc. Va scutim de bataia de cap si aglomeratia de la ghiseele bancilor, alegand solutia optima pentru dvs. Singura deplasare la banca va fi pentru a va ridica banii.

Monday, August 13, 2007

Credite, credite si iar credite...

Suntem pe drumul cel bun... Am identificat pentru 2 clienti - persoane juridice - variante de creditare, extrem de avantajoase. La persoane fizice toata procedura de lucru e mai simpla decat la cele juridice, ofertele bancilor fiind multiple pe ambele planuri. Totusi, din aceasta gama larga de credite, dobanzi, comisioane, etc. variantele gasite au fost si cele mai ieftine si cele mai rapide. Si la persoanele juridice, la fel ca la persoanele fizice, existe mai multe tipuri de credite, in fuctie de tipul afacerii sau de utilizarea banilor: de la linii de credit (pentru finantarea cheltuielilor curente - rambursari de credite, plati de comisioane, plati catre buget, depozite, etc., de regula, se acorda pe maxim 12 luni - cu posibilitate de prelungire), pana la credite pentru investitii (utilaje, masinarii, imobile).

1 comment:

Unknown said...

Clientul nostru, stapanul nostru!

Cata lume considera real acest proverb? Sau, reformulata intrebarea, cati functionari il considera real?!
Creditele sunt la ordinea zilei. Oamenii iau credite pentru diverse scopuri: pentru produse (de uz casnic si, nu numai), pentru concedii, pentru masini, pentru o casa, sa-si porneasca o afacere, etc. Lista poate continua...
As merge mai departe cu intrebarea: pana unde este dispusa sa mearga o persoana ca sa obtina un credit? Sau, cate accepta un client din partea functionarilor, pana la contractarea unui credit?! Citeam pe un site (mai bine zis, un portal de discutii cu privire la probleme intalnite in banci cand se opteaza pentru un credit) postarile clientilor. Se facea un sondaj care avea ca tema urmatoarea intrebare: "In care banca este tratat clientul cel mai prost?" Intrebare cu dublu inteles. O parte vor alege varianta care nu jigneste clientul, ceilalti vor observa ca intrebarea e cu adresa directa catre client, avand in vedere ca este tot o banca cea care a lansat site-ul. Ca tot am atins subiectul acesta, sa stiti ca sondajul respectiv are in frunte cateva banci de renume in minunata noastra tara. Poate ca n-ar fi o ideea rea sa trageti cu ochiul pe acolo, sa vedeti macar de ce anume sa va feriti. Majoritatea celor care posteaza acolo sunt patiti. De la situatii de genul clientul avea un credit pe care a ales sa-l lichideze in avans, iar functionarul bancii nu a sters din baza de date un anume comision, fapt pentru care clientul apare in CRB si in Biroul de Credit cu intarzieri (acel comision a mers inainte si nimeni nu s-a sinchisit sa anunte clientul) si 7 ani e cam blocat, pana la situatii de genul dupa 3 luni de zile de taraganare la un credit de nevoi personale cu ipoteca, banca te trage in piept cu cca. 5.000 EURO, pentru ca in ziua in care s-au virat banii paritatea EURO-RON-CHF era diferita de ziua in care a fost contractat creditul. Furt pe fata, da’ ce sa-i faci?! Astea ne sunt bancile!!!