Broker de credite si servicii financiare

Cel mai dinamic broker din Oradea pentru credite de nevoi personale, credite imobiliare, credite ipotecare, credite de refinantare, carduri de credit, etc. Va scutim de bataia de cap si aglomeratia de la ghiseele bancilor, alegand solutia optima pentru dvs. Singura deplasare la banca va fi pentru a va ridica banii.

Wednesday, August 08, 2007

Tipuri de credite

Nevoi personale - sunt credite care se acorda pe un termen maxim de 10 ani si o valoare maxima de 20.000 EURO, sau echivalentul in lei. Nu se cere justificarea banilor primiti.
Criterii de eligibilitate generale:
- minim 18 ani;
- minim 3 luni la ultimul loc de munca;
- maxim 70 ani la maturitatea creditului.
Documentatia este simplificata: act de identitate, adeverinta de venit, copie dupa cartea de munca. Restul documentelor vi le ofera consultantii nostri si va asista la completarea lor, pentru evitarea posibilelor erori.

Nevoi personale cu ipoteca - acest tip de credit permite accesarea unei sume mai mari de bani, in functie de venituri si de garantiile aduse si se acorda pe o perioada de maxim 25 ani.
Criteriile de eligibilitate sunt identice cu cele de la creeditele de nevoi personale, iar pe langa documentatia de baza se mai solicita actele imobilului adus in garantie.

Creditele ipotecare - sunt creditele destinate achizitiei de imobile sau terenuri. Conform noilor norme BNR, exista banci care acorda pana la 100% din pretul imobilului. Ca si la creditele de nevoi personale cu ipoteca, si la cele ipotecare costurile creditului sunt mai mici (dobanda, comisioane), dar exista o serie de taxe suplimentare, care la creditele de nevoi personale nu apar, si anume: taxele de evaluare a imobilului, asigurarea imobilului, taxele notariale de inscriere a ipotecii / intabulare.

No comments: