Broker de credite si servicii financiare

Cel mai dinamic broker din Oradea pentru credite de nevoi personale, credite imobiliare, credite ipotecare, credite de refinantare, carduri de credit, etc. Va scutim de bataia de cap si aglomeratia de la ghiseele bancilor, alegand solutia optima pentru dvs. Singura deplasare la banca va fi pentru a va ridica banii.

Thursday, September 20, 2007

Ideal pentru micii afaceristi!!!


Saptamanile trecute a fost lansat un credit mai deosebit, dedicat micilor intreprinzatori. Este vorba de un credit de nevoi personale cu ipoteca, care se acorda pe 36 luni, cu o perioada de gratie de 35 luni - in care se plateste doar dobanda 1%. Gradul de indatorare este altfel calculat fata de cum e la celelalte tipuri de credite. Astfel, la un venit mediu de 1500 - 1700 lei se poate lua un credit in valoare de cca. 350.000 EURO. Modul cel mai simplu in care se pot folosi banii, in asa fel incat clientul sa aiba un castig ar putea fi:
- banii se vor folosi pentru a fi investiti intr-o constructie (vila, duplex, bloc, etc.) care sa poata fi vanduta inainte ca creditul sa ajunga la maturitate (respectiv in 3 ani).

Creditul este foarte avantajos, avand in vedere diferenta dintre costurile pe care le implica o constructie si pretul de piata la care se poate vinde imobilul.

Pentru mai multe informatii sau variante de calcul, va asteptam sa ne contactati la birou, telefonic sau prin e-mail.

No comments: